KADIN MUHTARLAR DUR DURAK BİLMİYOR

Son yapılan mahalli seçimlerde Edirne merkezde 7 muhtarlık kazanan kadınlar görev yapmada birbiri ile yarış halinde.

Mahallenin tüm sorunları ile ilgilenen, çözümü için gerekli yerlere başvuruda bulunan kadın muhtarlar kentimizde muhtarlık hizmetinde canlılık getirdi.

Bunlardan biri de Kocasinan Mahalle Muhtarı Canan Koca mahalle halkı ile görüşerek sorunlarını belirliyor ,çözüme katkı sağlıyor. Edirne’ye en iyi hizmet vermek olduğunu belirten Koca, mahalle sorunları konusunda şöyle dedi “Mahallemizde , rahmetli eski muhtarımız Tahsin Başkan’ın adına yapılan parkın içinde gençler için belediyemiz tarafından basket ve futbol sahası yapıldı.Bu sahaların zeminindeki plastik ürünler bazı yerde bozulmuş.

------------

SPOR SAHASININ ZEMİNİ BOZUK

Basket sahası yağmur yağdığında zemin sularla kaplanıyor. Futbol sahasında spor yapanlar bozuk zeminde düşerek sakatlanabilir.

Buraların onarılması Mahallemizde halkımızın yararlandığı yürüyüş yolunda bozuk yerler de onarılmalı. Bunun yanında mahallemizdeki sorunları belediye yetkililerimize iletiyorum sağ olsun yardımcı oluyorlar.biz hizmette erkeler ile yarış halinde olacağız.Bu görevi kadınların da erkekler kadar başarılı olacağını kanıtlamak istiyoruz.Halkımızın muhtarlıklarla ilgili sorunlarının çözümü asli görevimiz bunun bilincindeyiz.

----------------

ESKİ MUHTARLARA DANIŞIYORUZ

Eski muhtarlarımızın deneyimlerinden de yararlanıyoruz. Tahin Başkan parkına halkımız büyük ilgi gösteriyor. Bu çevrede başka parkımız yok.

Bu parkın içinde halkın çöplerini atabileceği çöp kutularını konulması gerekiyor” dedi.