ORMANKIRAN’DAN  SÜLOĞLU SPOR'A TAM DESTEK

Edirne 1. amatör süper ligde mücadele eden Süloğlu Spor Başkanı ve teknik heyeti belediye başkanı Mehmet Ormankıran’ı ziyaret etti.

ORMANKIRAN’DAN  SÜLOĞLU SPOR'A TAM DESTEK

Edirne 1. amatör süper ligde mücadele eden Süloğlu Spor Başkanı ve teknik heyeti belediye başkanı Mehmet Ormankıran’ı ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ekim 2024 Salı 00:00
ORMANKIRAN’DAN  SÜLOĞLU SPOR'A TAM DESTEK

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, zor şartlarda amatör ligde mücadele eden Süloğlu Spor Yönetimini ve Teknik Heyetini makamında ağırladı. Süloğlu’nda spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Ormankıran;” göreve geldiğimiz 10 yıllık sürede her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olduk. Özellikle sporun her dalında belediyemizin imkânları dâhilinde ne gerekiyorsa desteğimizi esirgemedik. Bizlerin yetmediği yerde İstanbul Büyükşehir ve Edirne Belediyelerimizin katkılarını aldık. Almaya da devam ediyoruz. Bugün yeni sezon öncesi ziyaret eden Süloğlu Spor Kulübü Başkanımız Göksel Tokmak, Hocalarımız Altan Yavaş ve Volkan Haydar’a çok teşekkür ediyorum. Biz Süloğlu’nda büyük bir aileyiz. Bu büyük bir aile her türlü zorlukla mücadele ederek başarıya ulaşacaktır. Sadece biz Süloğlu Belediyesi değil Süloğlu’na gönül veren herkes sporcularımızın yanında olmaya devam ediyor. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız fedakârca hazırlanıyorlar. Bizlere yeni sezonda takımımızın yanında olmak düşüyor. Yeni sezonun başta Süloğlu Sporumuz olmak üzere tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Süloğlu Spor Kulübü Teknik Direktörü ve Hocası Altan Yavaş;” başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Ulaşım ve yemek başta olmak üzere her konuda desteklerini bizlerden esirgemedi. Süloğlu Spor olarak kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu amaçla başkanımızın yeni sezon öncesi formasını hediye etmek istedik.  Bizlerin amacı Süloğlulu gençlerimizi bir araya toplamak ve başarılı işlere imza atmaktır. İnşallah bu sezonda da güzel işlere imza atacağız”dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.