ÖĞRENCİLERE SÜT DESTEĞİ

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “28 Eylül Dünya Okul Sütü Günü” kapsamında ROMACTED Çocuk Evi’nde süt dağıtımı yaptı.

ÖĞRENCİLERE SÜT DESTEĞİ

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “28 Eylül Dünya Okul Sütü Günü” kapsamında ROMACTED Çocuk Evi’nde süt dağıtımı yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Eylül 2024 Pazar 00:00
ÖĞRENCİLERE SÜT DESTEĞİ

Belediye Başkanı Gencan Akın, Avrupa Birliği Ref Roman Gençlik Derneği iş birliğiyle 14 Mayıs’ta 2024 tarihinde yeniden hizmete sunulan Edirne Belediyesi Romacted Çocuk Evi’ni ziyaret ederek burada eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarett Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi Sağlık Hizmetleri Birimi Hemşiresi İnci Özer ve Çavuşbey Mahalle Muhtarı Serkan Kuş da yer aldı.

Dünya Okul Sütü Günü etkinliği  kapsamında çocuklara süt ikram eden Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve dezavantajlı çocukların eğitime erişimini arttırmak amacıyla hizmet veren ROMACTED öğrencilerine belediye olarak desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden  Başkan Gencan Akın şunları söyledi:

“ Tüm çocuklarımız gibi sizler de geleceğimizin teminatısınız ve bizim en kıymetli hazinemizsiniz. Sizlerin sağlıklı bireyler olarak gelişiminizi devam ettirebilmeniz için Belediye Başkanınız ve bir ablanız olarak ben her zaman yanınızda olacağım. Bu birlikteliğimiz ve desteğimiz tüm öğrencilerimiz için de sürecek".

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.