KIYGA GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu'nun genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve Federasyon Başkanı Fatih Kıyga önemli açıklamalarda bulundu.

KIYGA GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu'nun genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve Federasyon Başkanı Fatih Kıyga önemli açıklamalarda bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Temmuz 2024 Çarşamba 00:00
KIYGA GÜVEN TAZELEDİ

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, yaptığı konuşmada muhtarların demokrasi için önemine vurgu yaptı. Gegeoğlu, "muhtarlar, demokrasinin temel taşlarıdır. Aslında demokrasi sizinle işlemeye başlıyor. O yüzden, il genel meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte, sizlerin önemini ve sizlerle birlikte çalışmanın farkındayız ve bu çalışmayı yapmaya da gönülden istekliyiz" dedi.

Gegeoğlu, köylerde yaşanan sorunlara da değinerek, "seçilen muhtar sayısı azaldıkça, bu iş o kadar zorlaşıyor. Özellikle köylerde yaşadığımız sorunların ve seçim sürecindeki sıkıntıların farkındayız. Ama el birliğiyle doğru çalışıp, doğru örgütlenir ve bir arada durmayı başarırsak, işler çok daha kolaylaşır" şeklinde konuştu.

KIYGA "BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Başkanı Fatih Kıyga ise konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kıyga, "Federasyonumuzun amacı, muhtarlarımıza ve görev yaptığımız yerlerde, köylerde, mahallelerde halkımıza hizmet etmektir. Birbirimize yardımcı olmak, destek çıkmak ve bölünmemek önemli. Biz aslında çok büyük bir aileyiz. 353 muhtarımız var; bu çok büyük bir rakam. İnşallah bu ailemiz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarda bulunacaktır" dedi.

Tek liste halinde yapılan seçimde, Kıyga yönetiminde lyer alan isimleri tanıttı. Daha sonra yapılan seçimde Kıyga Başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu Asil: Abdullah Kemik, Çağlar Turgay, Ahmet Tezer, Günay Tunç, Mehmet Kartallı,Ayşe Sever, Seçkin Sutçun ve Selçuk Meruç.

Denetim Kurulu Asil: Aykut Yaman,Müjdat Kurt, Asım Gül ve Tevabil Çevik.

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.