KIRKPINAR HAZIRLIĞI BAŞLADI

5-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 663.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde hazırlıklar başladı.

KIRKPINAR HAZIRLIĞI BAŞLADI

5-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 663.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde hazırlıklar başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Haziran 2024 Salı 00:00
KIRKPINAR HAZIRLIĞI BAŞLADI

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde hazırlıkların ele alındığı toplantıya Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Türkiye Geleneksel Güreşleri Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, komisyonların kendi alanlarıyla ilgili aldığı kararlar ve yaptıkları hazırlıklar değerlendirildi.

SARAYİÇİ'NDE İNCELEME

Bu arada, Kırkpınar güreşlerinin gerçekleştirileceği Sarayiçi'nde de incelemeler yapıldı. Vali Sezer ve beraberindekiler burada neler yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulundu. Hazırlıklarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın şöyle konuştu:

"Valimiz Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürümüz Onur Karaburun ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanımız İbrahim Türkiş ile birlikte Sarayiçi Er Meydanını ziyaret ederek titizlikle yürütülen çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu kapsamda organize ettiğimiz toplantımızda son detayları gözden geçirdik. 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılacak pehlivanlarımız ve misafirlerimiz için hazırlıklarımıza durmaksızın devam ediyoruz"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.