EMRE TOKLUOĞLU MHP'NİN YENİ İL BAŞKANI OLDU

Bir süredir MHP Edirne İl Başkanlığı görevini sürdüren Zakir Tercan, MHP Edirne İl Başkanlığı 14'üncü Olağan Genel Kurulunda aday olmadı. Tek liste halinde gidilen seçimde, Emre Tokluoğlu ve ekibi göreve getirildi.

EMRE TOKLUOĞLU MHP'NİN YENİ İL BAŞKANI OLDU

Bir süredir MHP Edirne İl Başkanlığı görevini sürdüren Zakir Tercan, MHP Edirne İl Başkanlığı 14'üncü Olağan Genel Kurulunda aday olmadı. Tek liste halinde gidilen seçimde, Emre Tokluoğlu ve ekibi göreve getirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ekim 2023 Pazar 00:00
EMRE TOKLUOĞLU MHP'NİN YENİ İL BAŞKANI OLDU

MHP Edirne İl Başkanlığı 14’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek Liste halinde yapılan seçimde Tokluoğlu İl Başkanlığı görevine seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanlığı tarafından Pazar günü 14’üncü Olağan İl Kongresi gerçekleşti. Kongre, Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, Türk Hukuk Enstitüsü Temsilcisi İbrahim Guştur, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, MHP ilçe başkanları, MHP kadın kolları, muhtarlar, sendika temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongere divan heyetinin seçimiyle devam etti.Divana MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Kilis Milletvekili Mustafa Demir, Türk Hukuk Enstitüsü İbrahim Guştur ve MHP İl Sekreteri Arzu Enginar seçildi. ardından faaliyet raporu okunarak ibra edilldikten s onra, mali raporda okunarak ibrası yapıldı.

Önceki İl Başkanı Zakir Tercan kongrede yaptığı konuşmada, kongrenin herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar il yönetimimize, ilçe başkanlarımıza ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli ülkücü kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Biz MHP olarak üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için büyük gayret sarfettik. Bugünlere kadar geldik. Burada görevimi genç arkadaşlarımıza bırakıyoruz. İl Başkanı olarak seçilecek olan İl Başkanımız Emre Tokluoğlu ve yönetimine çok çok teşekkür ediyorum. Çok tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bizden sonra partimizi en güzel yerlere getireceklerine canı gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

Seçimler öncesi partililere seslenen Emre Tokluoğlu ise sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün bizlerin bir araya gelmesini nasip eden Cenap-ı Allah’a şükrederek, doğunun ve batnın uç beyi Türk dünyasının bilge lideri genel başkanım sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Cumhuriyetin yeni yüzyılı Türk ve Türkiye yüzyılında şehirlerin sultanı sultanların şehri kadim Türk yurdu Edirne'de Milliyetçi Hareket partisi il başkanı adayı olarak karşınızda bulunmaktan şeref duymaktayım. Kongremiz sonucunda tek kazanan davamızdır. Yaratmış olduğumuz bu birlik beraberlik yarından itibaren başlayacak olan çalışmalarımızla kendini gösterecektir. Allah'a ant olsun ki bize inananları, sırtını bize yaslayanları kendi hak adalet davasında bize umut bağlayanları sahipsizleri mağdurları, ezilenleri kenara itilenleri kimsesizleri mahcup etmeyeceğiz.”
Konuşmaların ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri partililere ve basına tanıtıldı. Ardından tek liste ile gidilen seçimde Tokluoğlu ve ekibi seçildi.

Emre Tokluoğlu'nun yönetim kurulunda şu isimler bulunmakta:

Fatma Bubektaş, Gül Şengül, Elif Gamze Karacan, Hafife Balkan Delen, Yiğit Cem Bubektaş, Mehmet Ali Fidan, Mesut Bacanlı, Ethem Midilli, Emre Akan, Mehmet Akgün, Ufuk Korkut, Celal Özer, Ahmet Subölen, Kasım Akbulut, Mevlüt Kara, Sadık Sarıkeçe, Ömer Dindoruk, Musamettin Türkşen, İlkay Eken ve İsmet Görgülü.

DİSİPLİN KURULU

Ahmet Kütle, Ali Bubektaş, Alper Topçuoğlu, Turgay Cankaflı, Cevat Irgaş, Ersin Çetin, Derya Özer,

ÜST KURUL DELEGELERİ

Emre Tokluoğlu, Oğuzhan Özcan Altınel, Adnan İnan, Aydemir Arslan, Ahmet Kütle

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.