EDİRNE'DE ÇOCUK KAFE

Kadın girişimci Selin Avcı Topal'ın eğitimci vizyonu ve anne ruhuyla şekillenen ve çocuklar için düzenlenen “Lumiêre de Kids” hizmete girdi.

EDİRNE'DE ÇOCUK KAFE

Kadın girişimci Selin Avcı Topal'ın eğitimci vizyonu ve anne ruhuyla şekillenen ve çocuklar için düzenlenen “Lumiêre de Kids” hizmete girdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Haziran 2024 Salı 00:00
EDİRNE'DE ÇOCUK KAFE

Çocuk oyun alanından,workshop alanına,ev yapımı yiyecek ve içeceklerden,katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan birbirinden lezzetli ürünleri ailelere sunuyor.

İşletmenin kurucusu Selin Avcı Topal, 1993 doğumlu okul öncesi öğretmenliği,montessori uzmanlığı,oyun terapistliği ve STEM eğitmenliği gibi bir çok alanda çalışmış bir çocuk annesi,yurtdışında keşfettiği çocuk kafelerinden ilham alarak kendi markası ile Edirne’de çocuk konseptli bir kafe açmaya karar verdi.

Uzun araştırmalar sonucu hayalini kurduğu,çocukların her türlü ihtiyaçlarına hitap eden ve ergonomik yapıları göz önünde bulundurulan serbest oyun alanını kurdu.Bu alan içerisinde “Montessori,Reggio Emilia,Waldorf”oyuncakları yer alıyor.

Oyun alanının temizliğinin buharlı temizleyici ile yapıldığını ve hijyenin en ön sırada yer aldığını söyleyen Selin Avcı Topal , annelik iç güdüsü ile iş hayatını birleştirdi.

Lumiêre de Kids Kafe, doğum günleri, aile toplantıları,okul organizasyonlarının da yapılabileceği güvenli bir ortam sunuyor.

Lumiêre de Kids,çocukların oyun ablası rehberliğinde rahatça vakit geçirebileceği,ailelerin keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği bir ortam sunuyor.

Ayrıca Lumiêre de Kids çocukların sağlığını tehlikeye atacak boyalı ve plastik hiçbir oyuncağa yer vermiyor. Oyun alanında bulunan tüm oyuncakların ahşap olması hem aileler,hem de çocukları İçin olabildiğinde sağlıklı.

“Lumiêre de Kids”,alışılmış standartlarda mekanlardan farklı tarzı ile çocuklu ailelerin hayatına giriş yaptı. Çocuğunuzun sağlıklı materyallerle dizayn edilmiş, güvenli ortamda oyun ablası eşliğinde eğitici ve öğretici aktiviteler ile zamanını kaliteli bir şekilde geçirirken, ailelerin de sosyalleşmiş,leziz alternatiflerin tadına bakabileceği özenle hazırlanmış tatlıların ve kahvelerin keyfinin sürebileceği sıra dışı bir yer olarak göz dolduruyor.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.