CİĞERCİLER BAYRAMA HAZIR

Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde Edirne'nin ünlü tava ciğerini yapan esnaflarda heyecanlı bekleyiş başladı.

CİĞERCİLER BAYRAMA HAZIR

Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde Edirne'nin ünlü tava ciğerini yapan esnaflarda heyecanlı bekleyiş başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Haziran 2024 Çarşamba 00:00
CİĞERCİLER BAYRAMA HAZIR

Bayram yoğunluğu öncesinde tüm tedbirlerin alındığını belirten Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Uğurcan İmrak, "özellikle ciğerci esnafımız hazırlıklarını tamamladı. Tam gaz bayrama hazırız. Gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp, en güzel lezzeti tattıracağız" dedi.

"DENİZ TATİLİNE GİTMEYECEKLER GELECEK"

Yaz mevsimine girilmesi ile birlikte vatandaşların 9 günlük tatili fırsat bilerek daha çok deniz tatili için sahilleri tercih ettiğini belirten Uğurcan İmrak, bu bayramda daha çok günü birlikçileri beklediklerini söyledi.

Ramazan Bayramı ve arkasından gelen Kakava Şenlikleri'nde Edirne'de hiç görülmedik bir kalabalığın yaşandığını hatırlatan İmrak, Kurban Bayramı'nın sıcak bir döneme denk geldiğini, halkın daha çok denizi tercih ettiğini ifade ederken, "bu bayramın çok kalabalık geçeceğini tahmin etmiyoruz. Çünkü 9 günlük tatilde daha çok deniz kentleri tercih ediliyor. Edirne'yi yakın yerlerden günü birlikçi turistler tercih edecek. Ama biz yinede tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Gelecek misafirlerime en iyi hizmeti sunacağız" şeklinde konuştu.

"MEMNUNİYET ÇOK ÖNEMLİ"

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Uğurcan İmrak, geçen bayram Edirne'ye gelerek ciğer yiyenlerden övgü ve teşekkür aldıklarını ifade ederken, memnuniyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. İmrak, yaklaşan bayram öncesinde şunları söyledi:

"Ramazan Bayramı yoğundu. Esnafımız dükkanını erken kapattı. Bunun en büyük sebebi personelin aşırı yorulmasıydı. Bu bayram 9 gün tatil ve hava sıcak. Vatandaşlar deniz bölgesini tercih edecek. Biz her ihtimale karşılık tedbirimizi aldık. Edirne'ye gelecek olanlar tarihi yerleri gezecek ve dolayısıyla tava ciğer yiyecek. Biz ciğerciler olarak malzemelerimizi aldık, personel takviyelerini yaptık. Restoranlar olarak en iyi hizmeti verip, Edirnemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.