BERBER FİYATLARI ARTTI

Her sektörde maliyetlerin giderek artış göstermesi karşısında erkek berberlerinin saç ve sakal kesim ücretlerine yaklaşık yüzde 35 zam geldi.

BERBER FİYATLARI ARTTI

Her sektörde maliyetlerin giderek artış göstermesi karşısında erkek berberlerinin saç ve sakal kesim ücretlerine yaklaşık yüzde 35 zam geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Şubat 2024 Cuma 00:00
BERBER FİYATLARI ARTTI

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından yeni fiyatlar belirlenirken, yeni tarife berber salonlarına dağıtıldı ve zamlı saç sakal kesimine başlandı. Yeni fiyatlar ise vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmazken, berber esnafı da müşteri kaybetmemek amacıyla dayanabilecekleri kadar eski fiyattan devam etmeyi tercih ediyor.

Yeni zamlı fiyatla birlikte saç kesme, sakal tıraşı ve saç yıkama 400, saç kesme ve sakal tıraşı 280, saç kesme 200, modelli saç kesme 300, sakal tıraşı 100 ense toplama 75, saç yıkama fön çekme 150 saç boyama bin ve cilt bakımı gibi işlemler 400 TL ye yükseldi.

"MÜŞTERİYİ KIRMIYORUZ"

Sabuni Mahallesi"nde esnaflık yapan ve mesleğine 20 yılını verdiğini belirten Halim Kurt, ekonomik şartlar nedeniyle tüm girdi maliyetlerinin arttığını, bundan kendi sektörlerinin  de nasibini aldığını söyledi.

Kurt, zamların kendi iradeleri dışında geliştiğini ve istemeseler de zamların kaçınılmaz olduğunu belirterek, "elimizden geldiğince bir çok meslektaşım gibi zamlı fiyatları uygulamamaya çalışıyoruz. Gidebildiğim yere kadar gitmeye çalışacağız. Müşterimizi kırmama adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Eski tarifeden tıraş yapabildiğimiz kadar yapmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.