CHP'Lİ KADINLARDAN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI

CHP Edirne Kadın Kolları, meme kanseri konusunda bir farkındalık oluşturmak için üyelerine “Önce kendimizden başlayalım” çağrısı yaptı.

CHP Kadın Kolları, üyelerini meme kanseri konusunda farkındalık oluşturmaya ve KETEM merkezlerine gelerek muayene olmaya çağırdı. Bir araya gelen kadınlar farkındalık yapmak amacıyla KETEM'e giderek, meme kanseri taramasından geçtiler.

Konuyla ilgili CHP’de Kadın Kolları Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Meme muayenesi konusunda kendinizi ihmal etmeyin. CHP Edirne Kadın kolları olarak meme kanseri farkındalığına önce kendimizden başlıyoruz. Çünkü biz, kadınlar olarak sağlıklı olmak zorundayız. Kadın sağlıklı olursa aile, çocuklar ve her şey daha iyi ve sağlıklı olacaktır. Bundan dolayı da sağlıklı toplumlar oluşacaktır. Biz kadınlar olarak bazen kendimizi ihmal edebiliyoruz. Bu bizim yapımızda var. Bu yüzden bugün önce biz diyerek meme kanserinde erken tanıya dikkat çekmek istiyoruz. Fark ettiğiniz en ufak bir değişiklikte doktora başvurmak için zaman kaybetmeyin. Biz kadınlar çok önemli ve değerliyiz. Bizler sağlıklı olursak sağlıklı nesiller ardımızdan gelecektir. Erken teşhis çok önemli bir konu. Bu nedenle bugün CHP Edirne Kadın kolları olarak muayenelerimizi başlıyoruz ve kadınlarımızı bir kez daha ücretsiz sağlık hizmeti veren KETEM merkezlerimize gelerek kontrollerini yaptırmaları için davet ediyoruz”

Gözde Kabasakal

banner8
Haberler