PTT'NİN 184. YILI KUTLANDI

PTT'nin kuruluşunun 184. yılı, Edirne'de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Saraçlar Caddesi'ndeki PTT binasında gerçekleşen törende, 184’üncü müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

PTT'nin 184. kuruluş yıldönümü, Edirne’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Saraçlar Caddesi'ndeki PTT binasında gerçekleşen törende, 184’üncü müşteri olarak gişeye gelen Duygu Biçer, PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından hediyelerle karşılandı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını dile getiren Biçer, PTT’nin 184. yılını kutladı.

Etkinlikte konuşan PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, PTT’nin 23 Ekim 1840’ta kurulan Posta Nezareti'nden bugüne kadar, lojistik ve kargo alanında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Akalın, “İnsan ve mal ışınlanmadığı sürece kargo ve lojistik firmalarına ihtiyaç devam edecektir. PTT olarak e-ticaret ve kargo hizmetlerimizde 1+2 hedefini gerçekleştirdik” dedi.

Ayrıca,Kutlamaların ardından PTT emeklileri için özel bir etkinlik düzenleyen Akalın, saat 10.30’da eski çalışanlarla bir çay davetinde buluşacaklarını, anıların tazeleneceği keyifli bir buluşma gerçekleştireceklerini ifade etti.

Mert Hamarat

banner8
Haberler