TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SPOR TAKIMLARININ BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı ile Erkek Masa Tenisi takımları Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen yarışmalarda derece aldı. Dereceye giren sporcular, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’i makamında ziyaret ederek, kupalarını takdim etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Prof. Dr. Mustafa Tan, Genel  Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ahmet Yence’nin de bulunduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler, sporun, insanları sabır, birlikte hareket etme ve dostluk kurma gibi alanlarda geliştirdiğini söyleyerek “Memuriyet ve hocalık çerçevesinde bu faaliyetleri gerçekleştirmiş olmanızın son derece önemli olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi. Trakya Üniversitesi Rektörlüğünün spora gönül vermiş tüm akademik ve idari personeline destek olmaya hazır olduğunu vurgulayan Hatipler, sporcu sayılarının artması temennisinde bulundu ve daha çok insanın spora teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Üniversite takımlarında yer alan sporcular, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek görüş ve önerilerini sundular.

Haber Merkezi

banner8
Haberler