İYİ PARTİ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Alpay Alpagut Engin’in yerine İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine Hasan Hakan Şahin getirildi. Yeni İl Başkanı Şahin, düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Edirne'de İYİ Parti İl Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti. Alpay Alpagut Engin’in yerine Hasan Hakan Şahin, İYİ Parti Edirne İl Başkanı olarak atandı. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun onayı ile görevi devralan Şahin, Edirne İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı.

Şahin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Vekilim, Önceki Dönem İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Dava Arkadaşlarım, Basınımızın güzide temsilcileri ve değerli misafirlerimiz toplantımıza hoş geldiniz. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla Edirne İYİ Parti İl Başkanlığı görevi tarafıma verilmiştir. Bu onurlu görevi bana layık gören Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na teşekkür ediyorum.”

Edirne halkına teşekkür eden Şahin, İYİ Parti'nin iktidar hedefinde birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceklerini belirterek, “Bizler yola çıktığımızda milletimize vurulan istibdat zincirlerini kırmak, devleti ve kurumları esaretten kurtarmak; milletimizi hak ettiği şekilde huzur, güven ve refah içinde yaşatmak, Büyük Türkiye’ye kavuşturmak için bir söz verdik. Hiç şüpheniz olmasın ki verdiğimiz sözden milim şaşmayacağız” dedi.

Şahin, aynı zamanda 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarının özel gününü kutlamayı ihmal etmedi.

Toplantıda söz alan eski il başkanı Alpay Alpagut Engin ise görev değişiminin istifa anlamına gelmediğini vurgulayarak, “İki yıl boyunca iki yerel, iki genel seçim ve bir kurultay geçirdik. Bu süreçte bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İYİ Parti’nin bir üyesi olarak çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yeni İl Başkanı Şahin, konuşmasının sonunda birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’yi daha iyi yarınlara taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Mert Hamarat

banner8
Haberler