YAZGAN VE GENCAN AKIN AÇILIŞ YAPTI

Kentte toplam 9 sigorta şirketinin acentalığını bünyesinde bulunduran Bayrak Sigorta, yeni şubesinin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde bulunan yeni işyerinin açılışına CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak ile çok sayıda davetli katıldı.

Çarşı merkezde bulunan ofislerinin şube olarak faaliyete devam edeceğini belirten Bayrak Sigorta işletmesi sahibi Kutlu Kağan Bayrak, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Edirne'de 18 yıldır sigorta acenteliği, toplamda genel müdürlük dahil 28 yıldır sigortacılık yapıyoruz. Edirne’mize daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için Bahadır Meriç kardeşimle birlikte yeni yerimizi açtık. Çarşıda 18 yıldan beri devam ettiğimiz yerimiz şube olarak devam edecek. Merkezimiz buraya taşıdık. Faaliyetlerimiz burada ve eski yerimizde devam edecektir. Umarım elimizde bayiliği bulunan 9 firmayla birlikte Edirne'mize en iyi şekilde sigortacılıkla iyi hizmet etmeyi sürdürebiliriz. Elimizden geldiğince hasarlarda, fiyatlamalarda, her şekilde müşterilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz”

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler