SARAÇLAR'A DANIŞMA OFİSİ KURULUYOR

Edirne Valiliği'nce bir süre önce başlatılan Saraçlar Caddesi'ndeki restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken, cadde üzerine ayrıca danışma ofisi kurulacak.

Vali Yunus Sezer, restorasyon çalışmaları devam eden Saraçlar Caddesi'ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde görerek incelemelerde bulundu. Kısa süre içerisinde tamamlanması beklenen restorasyon çalışmaları ile birlikte cadde tente ve tabela kirliliğinden de kurtulmuş olacak. Projenin tanıtımı içinde cadde de danışma ofisi kurulması için harekete geçildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Saraçlar Caddesi'nin şehrin dokusuna uygun olarak restorasyon edileceği belirtilerek, şöyle denildi:

"Saraçlar Caddesi'ndeki restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Valimiz Yunus Sezer'de şehrimizin sosyal, kültürel ve tarihi dokusunda önemli bir yere sahip olan caddede incelemelde bulundu. Saraçlar caddesinde projenin tanıtılması amacı ile bir danışma ofisi kurulurken, projeye uygun olmayan tüm eklentiler (tabela,klima,tente vb.) sökülürek, saraçlar caddesi restorasyon projesine uygun şekilde yeniden inşası için çalışmalar sürüyor"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler