YAZGAN, VOLEYBOLCULARI YALNIZ BIRAKMADI

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ve Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirnespor Kadın Voleybol Takımı’nın ilk maçında destek verdi. Takım, sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Edirne’nin ilk kadın voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele etmeye başladı. İlk maçını oynayan Edirnespor Kadın Voleybol Takımı, rakibini 3-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Maçı izlemeye CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ile Belediye Meclis üyeleri de geldi.

Maç sonrası açıklama yapan Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, "Edirne’ye yeni bir deneyim kazandıran, kızlarımızın ve voleybolun yanında olan Filiz Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ise, "Edirnespor ailesi olarak, daha büyük başarılar için kenetlenmeye devam edeceğiz! Kızlarımıza bu harika mücadele için teşekkür ediyoruz. Daha nice zaferlere" şeklinde konuştu.

Edirne halkı ve takım taraftarları, salondaki coşkulu atmosferle takımın galibiyetini kutladı. Edirnespor Kadın Voleybol Takımı, lige hızlı bir başlangıç yaparak gelecek maçlar için de umut verdi.

Mert Hamarat

banner8
Haberler