EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN ERASMUS- PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Edirne Belediyesi, “Uygulamalı Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi” ile vatandaşlara uluslararası projeler için ilk adımı atma fırsatı sundu. 18 yaş üstü herkese açık olan ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimler başarıyla tamamlandı.

Edirne Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen  Uygulamalı Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi’ne 35 kişi katıldı. Eğitmen Işı Tarcan tarafından verilen eğitimde, katılımcılar proje yazma tekniklerinden başvuru süreçlerine, uluslararası işbirliklerine kadar birçok önemli konuda bilgilendirildi.

Edirne’nin gençlerini ve yetişkinlerini uluslararası projelerde daha etkin hale gelmesini önemsediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Edirne Belediyesi olarak, kentimizde yaşayan gençler ve yetişkinlerin uluslararası projelerde daha aktif rol almalarını sağlamak için bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz. Erasmus gibi programlar, hem kişisel gelişim hem de kentimizin uluslararası alanda tanıtımı için büyük fırsatlar sunuyor. Bu eğitimde emeği geçen tüm eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Edirne’nin her alanda gelişimi için çalışmaya ve bu tür fırsatları sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler