BAŞKAN TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, taksici esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Sedef Taksi, Gölet Taksi ve Şükrüpaşa Taksi duraklarını akşam saatlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Gencan Akın, burada çalışan şoförlerle çay içerek sahbet etti. Başkan, şoförlerin sorunlarını dinlerken, belediye olarak sıkıntıların giderilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını, kapılarının her zaman taksici esnafına açık olduğunu söyledi. Şoförlerde, Belediye Başkanı Gencan Akın'ın kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinlemesinden son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Gencan Akın, ziyaretlerle ilgili olarak "Sedef Taksi, Gölet Taksi ve Şükrüpaşa Taksi duraklarımızı ziyaret ederek esnafımızla buluştuk. Gece gündüz demeden çalışıp evine ekmek götüren tüm taksici esnafımıza hayırlı işler diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, seçim öncesinde de taksici esnafını ziyaret ederek onlarla bir araya geldiklerini hatırlatırken, "o dönemde taksicilerimizin en büyük problemi yakıt fiyatların pahalı oluşuydu. Yine aynı sorun karşımıza çıkıyor. Bizim beklentimiz akar yakıt fiyatlarının ülke genelinde düşürülmesi. Esnafımızın en büyük sıkıntısı yakıt" dedi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler