DÖNERCİDE "KETÇAP-MAYONEZ"TARTIŞMASI

Saraçlar Caddesi'nde bir kadın, tavuk döner işletmesi ile yaşadığı ketçap mayonez polemiği sonrası ortalığı ayağa kaldırdı. Şikayet üzerine olay yerine güvenlik güçleri gelerek, inceleme yaptı.

Saraçlar Caddesi ve Balıkpazarı Caddesi'nin kestiştiği noktada, çalıştığı işletme sorumlusuna tavuk döner almaya giden kadın çalışan, paket olarak istediği dönerin içinde ketçap ve mayonez istemedi.

 Daha sonra aldığı döner paketini işletme sorumlusuna götürdüğü dönerde ketçap ve mayonez çıkmasıyla, dönerciye tekrar dönen çalışan, istediği cevapları alamayınca tepki gösterip" kadına şiddet var" diyerek güvenlik güçlerine haber verdi.

Polis ekiplerinin olay yerine gelip kameraları  kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında herhangi bir fiziksel veya sözlü şiddete rastlamayan ekipler, şikayetçi olan kadını ekip otosuyla ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.

Görgü tanıkları ise olayın kadın çalışan tarafından abartıldığı, dönerci tarafından şiddet veya hakarette bulunulmadığı, kadının anlamsız ve abartılı bir tepki verdiği ifade edildi. Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler