Emek Platformu'ndan Birlik ve Mücadele Mesajı

Edirne Emek Platformu, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB temsilcilerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda emek sınıfının dayanışma ve mücadelesinin güçlendirilmesi kararı alındı.

Edirne Emek Platformu, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB Edirne bileşenlerinin temsilcileri ile Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi'nde bir araya gelerek, önümüzdeki döneme yönelik birlik ve mücadele kararı aldı. Toplantıda, TMMOB İKK sekreterliğini yürüten Makina Mühendisleri Odası Edirne Şube Başkanı Birce Altay, emek sınıfının ekonomik zorluklarla mücadelesinde dayanışmanın önemini vurguladı.

Altay, yaşanan ekonomik sıkıntıların faturasının emekçi sınıflara kesilmeye çalışıldığını belirterek, “Bu süreçte ülkemizi uçuruma sürükleyen anlayışa karşı sessiz kalmayacağız. Emek ve meslek örgütleri olarak haklarımız için güç birliği içinde mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Edirne Emek Platformu'nun, hakça paylaşan, özgür, demokratik ve bağımsız bir Türkiye idealiyle dayanışmayı ve mücadeleyi yükseltmeyi hedeflediğini ifade eden Altay, “Bu eksende bir araya gelen Emek Platformu, alın teriyle geçim mücadelesi veren emekçi halkımıza hayırlı olsun.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Haber Merkezi

banner8
Haberler