CHP'li Yazgan'dan Albay Tavlı İçin Başsağlığı Mesajı

 CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, geçtiğimiz ay Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na atanan ve kısa bir süre önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Edirne İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Naim Tavlı için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren eski Edirne İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Naim Tavlı için bir taziye mesajı yayımladı. Yazgan, Albay Tavlı’nın 2021-2024 yılları arasında Edirne'de görev yaptığı dönemde özverili çalışmalarıyla halkın takdirini kazandığını vurguladı.

Yazgan mesajında şunları kaydetti:
“Edirnemizde 2021-Ağustos 2024 tarihleri arasında İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz ay Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Albay Naim Tavlı’nın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisi, Edirnemizde bulunduğu süre içerisinde özveriyle çalıştı ve Edirnelilerin kalbinde yer edindi. Karakteriyle, duruşuyla, görevini büyük bir sorumlulukla yerine getirişiyle örnek bir askerdi. Gerek Edirne Belediye Meclis Üyeliğim gerekse Edirne Milletvekilliğim sırasında birlikte çalıştığım, yakından tanıma onuruna eriştiğim Albay Naim Tavlı’ya Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, silah arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

Albay Tavlı’nın ani ölümü, hem ailesi hem de birlikte görev yaptığı arkadaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Haber Merkezi

banner8
Haberler