BAŞKAN AKIN, İBB ULAŞIM ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, İstanbul'da düzenlenen İBB Ulaşım Çalıştayı'na katıldı. Akın, Edirne’de çevre dostu ve yenilikçi ulaşım projelerini geliştireceklerini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Bilişim ve Akıllı Teknolojileri Şirketi (İSBAK) tarafından düzenlenen Ulaşım Çalıştayı'na CHP Yerel Yönetim ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, belediye başkanları ve ulaşım birimleri sorumluları katıldı. Çalıştayda, şehir içi ulaşımın geleceğine yönelik akıllı çözümler, sürdürülebilir projeler, dijital dönüşüm ve toplu taşıma sistemlerinin entegrasyonu gibi konular ele alındı.

Çalıştaya katılan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, şehirlerin daha yaşanabilir hale gelmesi için akıllı ulaşım çözümlerinin önemine dikkat çekti. Akın, "Edirne Belediyesi olarak, güvenli ve çevre dostu bir ulaşım ana planı hazırlayacağız. Çalıştaydan edindiğimiz fikirlerle yenilikçi projeler geliştirip şehrimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

Mert Hamarat

banner8
Haberler