MİLLETVEKİLİ YAZGAN, “GEÇİM YOKSA SEÇİM OLUR”

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, düzenlenen basın toplantısında erken seçim çağrısını yineleyerek, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’nın da Millet Bahçesi projesine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, CHP İl Örgütü toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yazgan, CHP’nin erken seçim talebini bir kez daha dile getirirken, ekonomik ve sosyal sorunların ülkede büyük bir kriz yarattığını belirtti.

Yazgan, “Ekonomik, sosyal ve siyasal sebepler artık hepimizin evinin içine girmiş durumda. Kuraklık, ithalata dayalı ekonomi, adalet ve eğitim sorunları çözülmezse ülkenin önü açılamaz. Bu sebeplerden dolayı bir an önce erken seçim yapılmalı,” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esprili bir dille erken seçim çağrısında bulunduğunu hatırlatan Yazgan, “Geçim yoksa seçim olur” ifadesini kullandı.

Millet Bahçesi projesine yönelik açıklamalarına tepki gösteren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’ya da yanıt veren Yazgan, sokak hayvanları konusunda Edirne Belediyesi’nin en gelişmiş rehabilitasyon merkezine sahip olduğunu belirtti.

İba’nın eleştirilerini geri çeviren Yazgan, bu konunun  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Valiliği ilgilendirdiğini söyledi.

Mert Hamarat

banner8
Haberler