KARAAĞAÇ ARDASPOR'A YENİ YÖNETİM

Karaağaç Arda Spor Kulübü,düzenlenen basın toplantısı ile yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kulüp Başkanı Aytaç Feda, kulübün sportif başarı ve sosyal sorumluluk projelerine odaklanacağını söyledi.

 Edirne'de faaliyet gösteren Karaağaç Arda Spor Kulübü, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı. Toplantıya kulüp başkanı Aytaç Feda'nın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Feda, kulübün gelecekteki hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Feda, konuşmasında yeni yönetim kurulunun tamamının kulübe büyük bir heyecanla katıldığını ve kulübün sadece sportif başarıya değil, aynı zamanda topluma katkıda bulunmaya da odaklanacağını belirtti. "Karaağaç Arda Spor Kulübü olarak hem kadın hem de erkek takımlarımızla sportif başarılara imza atmak için çalışacağız. Ayrıca yeni bir stadın inşası için çalışmalar başlatıldı ve önümüzdeki sezonun ikinci yarısında maçlarımızı Karaağaç'ta yapmayı planlıyoruz," diye konuştu.

Kulübün ana sponsoru Olin Türkiye'nin Satış Pazarlama Müdürü Melih Kirişada ise gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine değinerek, "Amacımız, gençlerimizin spora yönelmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak" dedi.

Altyapı sorumlusu Yalçın Günal da kulübün spor okulları ve altyapı projeleri hakkında bilgi verdi. Edirne'de sporun ve kültürün gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Günal, "Kadın futbol takımımızla başladığımız bu yolculukta, altyapı çalışmalarımızla daha da ileriye gideceğiz," dedi.

Karaağaç Arda Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Aytaç Feda, Zati Çerkez, Tamer Karadağ, Emre Tokluoğlu, Ezgi Yavuz Aslan, Figen Feda, Olcay Şentürk, Emre Promet, Caner Tuna, Doğukan Yılmaz, Fuat Karaca, Mustafa Kutlu, Cesur Pakarda, Hüryan Hatikler, İsmail Bilgi, Hakan İnci, Murat Bulut, Abdullah Dönmez, Tuhanan Ule, Yalçın Günal, Ertuğrul Tanrıkulu, Fevzi Pekcanlı, Ethem Midilli, Mehmet Tokluoğlu, Çiğdem Gegeoğlu.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler