KEŞAN OSB İÇİN İMZALAR ATILDI

Keşan’da hazırlıkları tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi için Edirne Valiliği ile bazı yatırımcı firmalar arasında arsa ön tahsis protokolü imzalandı. Vali Yunus Sezer, yatırımcı firmaları seçerken, çevreye duyarlı olmasına dikkat ettiklerini, bu konuya büyük önem verdiklerini söyledi.

Keşan ilçesinde hazırlıkları tamamlanan Keşan Organize Sanayi Bölgesi için arsa ön tahsis protokolü imza töreni düzenlendi. Edirne Valiliği ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB’ye yatırım yapacak 3  firma yetkilileri tarafından düzenlenen törende, arsa ön tahsis protokolüne imzalar atıldı.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonundaki törene, Vali Yunus Sezer, Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yetkilisi Zahit Tuncer ve görevliler Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı ile firma yetkilileri katıldı.

Protokolün imzalanmasıyla törende konuşma yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, OSB'ye yatırım yapacak firmaların seçiminde çevreye duyarlı, yeşil sanayi olmasına azami dikkat edildiğini belirterek, çevreye duyarlı yatırımların artık büyük önem taşıdığını, çevre temizliğinin günümüz dünyasında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler