ENVER ŞENGÜL’E İADE-İ İTİBAR

Trakya Üniversitesi’nde görev yapan Enver Şengül, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler tarafından Avrupa Müze ödüllü Sultan 2.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ne 12 yıl aradan sonra tekrar müdür olarak atandı. Şengül ayrıca Trakya Üniversitesi’nin Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak da görev yapacak.

Trakya Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde 30 yıla yakın süredir görev yapan Enver Şengül, 11 yıl yöneticiliğini yaptığı Avrupa Müze ödüllü Sultan 2.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ne 12 yıl sonra tekrar yönetici olarak atandı.

Trakya Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler tarafından ataması yapılan Enver Şengül, yaptığı açıklamada, 12 yıl aradan sonra tekrar Sultan 2.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ne görevlendirildiğini için mutlu olduğunu belirtti.

Şengül, açıklamasında şöyle dedi:

23 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Edirne’mizin gözbebeği Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi sorumluluğu görevine atanmış bulunuyorum. 12 yıl önce buruk bir şekilde ayrılmış olduğum Avrupa Müze Ödüllü Sağlık Müzesi’nde tekrar görevlendirilmiş olmama sevindim ve aradan geçen yıllara hüzünlendim. Hem böylesine iki önemli göreve beni layık gören ve hem de memuriyetimin bu son dönemlerinde itibarımın iade edilmesi anlayışını ve duyarlılığını gösteren çok değerli rektörüm Prof. Dr. Mustafa Hatipler’e en içten şükranlarımı sunuyorum”

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler