SATRANÇTA KAZANANLARA ÖDÜL

Keşan Belediyesi tarafından bu yıl 19.kez düzenlenen Açık Satranç Turnuvası sona erdi. Derece alanlara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

5 yıl aradan sonra Keşan Belediyesi tarafından bu yıl 19.kez düzenlenen satranç turnuvasına Azersaycan, Amerika Birleşik Devletleri, Gürcistan, İran, Bulgaristan, Ürdün ve ülkemizin 18 ilinden toplam 195 sporcu katıldı.

Yarışmada ilk hamleden itibaren göz kamaştıran mücadelelerin yapıldığı santranç turnuvasına son yılların en büyük katılımının gerçekleştiği bildirildi. Turnavayı düzenlemekten son derece keyif aldıklarını belirten Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yaptığı açıklamada şöyle dedi.

"Son yılların en yüksek katılımlı ile gerçekleşen Keşan Belediyesi 19. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın kapanışını gerçekleştirdik. Azerbaycan, Amerika Birleşik Devletleri, Gürcistan, İran, Bulgaristan, Ürdün ve Türkiye’nin 18 ilinden 195 sporcunun katıldığı turnuvada, ilk hamleden itibaren göz kamaştıran mücadeleler sahnelendi. Turnuvamıza katılan tüm sporcularımız ile velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler