ATATÜRK OSB İÇİN İLK ADIM ATILDI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) Müteşebbis Heyet Kuruluşu İmza Töreni gerçekleştirildi. OSB’nin yenilikçi, yenilenebilir ve yeşil hedefleriyle Ekim ayında altyapı çalışmalarına başlanacak.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde yer alacak olan 73 sanayi parseline sahip Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Müteşebbis Heyet Kuruluşu için imza töreni düzenlendi. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nda (UTSO) gerçekleştirilen törende Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın ve diğer yetkililer hazır bulundu.

Törende konuşan UTSO Başkanı İsmail Akalın, OSB'nin müteşebbis heyetinin 10 ay gibi kısa bir sürede kurulduğunu belirterek, destek veren herkese teşekkür etti. Ardından konuşan Vali Yunus Sezer, OSB'nin yenilikçi, yenilenebilir ve yeşil (3Y) hedeflerine vurgu yaparak, altyapı çalışmalarına Ekim ayında başlanacağını açıkladı.

Törenin sonunda Vali Sezer, Kaymakam Kökçü, Belediye Başkanı Martin, UTSO Başkanı Akalın ve Uzunköprü Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan tarafından müteşebbis heyetinin kurulmasına yönelik imzalar atıldı. 15 kişiden oluşan heyette İl Özel İdaresi'nden 7, Uzunköprü Belediyesi'nden 4, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 2 ve Uzunköprü Ticaret Borsası'ndan 2 üye yer alıyor.

Mert Hamarat

banner8
Haberler