ULUS PAZARI DOLDU TAŞTI

UPEK Başkanı Barış Atkoşan, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte Ulus Pazarı'ndaki hareketliliğin arttığını, özellikle Bulgar müşterilerin pazara olan ilgisinin yoğunlaştığını belirtti. Atkoşan, fiyat istikrarının korunduğunu ve pazarda güvenliğin artırıldığını da vurguladı.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Barış Atkoşan, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte Ulus Pazarı'nda hareketliliğin arttığını ve özellikle Bulgar müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını açıkladı. Atkoşan, "Havaların serinlemesi ile birlikte Bulgar müşterilerimizin daha yoğun bir şekilde geleceğini öngörüyorduk ve şu an bu öngörümüzün doğruluğunu görüyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren Bulgar müşterilerimiz pazarımızı ziyarete geldiler" dedi.

Atkoşan, Eylül ayı ile birlikte havaların biraz daha serinlemesiyle Ulus Pazarı'nın eski yoğun ve hareketli günlerine kavuşacağını belirterek, "Ürünlerin fiyatları hemen hemen geçen yılla aynı seviyede. Bu yıl Ulus Pazarı, fiyat istikrarını devam ettirdi. Fiyatlarımız her zaman uygun. Aşırı sıcakların hafiflemesi ile birlikte hem yerli hem de Bulgar müşterilerimizin pazarımıza olan ilgisi artmış durumda," ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK ARTTI, HIRSIZLIK KALMADI

Pazarın güvenliği konusunda da önemli adımlar atıldığını belirten Atkoşan, "Polis ekiplerimiz dönem dönem devriyelerini atıyor. Emniyet Müdürümüze buradan çok teşekkür ediyoruz. 1 buçuk, 2 aydır hırsızlık vakası olmadan pazarımızı gerçekleştiriyoruz. Pazarımız daha güvenli hale geldi. Polis ekiplerimizin sık sık devriye atmasını arzu ediyoruz, çünkü kendileri ciddi bir caydırıcı güç" dedi.

Pazardaki en çok ilgi gören ürünler arasında özellikle çocuk kıyafetleri, tişörtler ve elbiselerin yer aldığını söyleyen Atkoşan, serinleyen havayla birlikte yerli müşterilerin de pazara ilgisinin arttığını belirtti. "Havanın serin olması ile birlikte bu hafta yerli müşterilerimizin de pazara olan ilgisi aktif. Müşterilerimizin daha güvenli bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak için her türlü tedbiri alıyoruz" şeklinde konuştu.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler