CUMARTESİ PAZARI AÇILIYOR

Yaklaşık 1.5 yıldan beri düzenleme çalışmaları devam eden 1. Murat Mahallesi'ndeki Cumartesi Pazarı hafta sonu açılacak hizmet vermeye başlayacak.

Daha önce çalışmaların yavaş gitmesi nedeniyle Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın tarafından ihalesi iptal edilen ve 2.kez ihaleye çıkarılan Cumartesi Pazarı'ndaki çalışmalar tamamlandı. Pazarın etrafında çevre düzenlemesi yapıldı ve yollar asfaltlandı. Ayrıca, pazara gelenlerin araçların park edecekleri alanlarda oluşturuldu. Pazar yeri modarn bir görüntüye kavuşturuldu.

"1. Murat Pazar Yeri" Cumartesi günü saat 11.00'de düzenlenecek törene açılacar vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Pazar yeri Çarşamba ve Cumartesi günleri açık olacak.

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, pazar yerinin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacağını, modern görüntüsü ile Edirne'ye yakışacağını belirterek, şöyle dedi:

"Cumartesi Pazarımızı halkımızın hizmetine açıyoruz. 5 bin 800 metrekarelik kapalı alanı ve kafeteryasıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak olan yeni pazar yerimizin Edirne’mize hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı açılış törenimize davet ediyorum"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler