ÜN'DEN İL GENEL MECLİSİ'NE ZİYARET

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, İl Genel Meclisinin ağustos ayı toplantısında Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu'nun yönetiminde düzenlenen oturumun ikinci gününde meclisi ziyaret etti. Ün, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Edirne için her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Ediz Ün konuşmasında, "Yoğun bir TBMM'nin gündeminden sonra bizler de iki Ekim'e kadar meclise ara verdik. Şimdi artık sahalardayız. Sizlerle beraberiz ve birlikte olmaya devam edeceğiz. Başkanımızın altını çizdiği gibi, Edirne için mücadele etme adına çok güzel ifadeler kullandı. Ben de CHP Edirne milletvekili olarak, siyasi parti gözetmeden, Edirne'miz için yapılacak her konuda her zaman yanınızda olmaya gayret göstereceğim. Önemli olan Edirne'ye hizmet edebilmek. Bizler genel iktidarda nasıl ki Edirne'miz için mücadele ediyorsak, sizler de burada yoğun bir çaba içerisindesiniz. Edirne İl Genel Meclisi tüm Türkiye genelinde her zaman övgüyle anılır. İmrenerek anılır. Çünkü bu birlik ve beraberlik, siyasi parti gözetmeden Edirne'ye hizmet aşkı taşıdığınız için de ben her birinizi kutluyorum. Bir Edirne milletvekili olarak Edirne'de il genel meclisinin övgüyle anılmasını bizlerin de göğsünü kabartıyor Ankara'da. O yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumu ifade ediyorum." dedi.

GEGEOĞLU "HİZMET İÇİN BERABER KOŞMAMIZ LAZIM"

İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Ediz Ün'ün konuşmasının ardından teşekkürlerini iletti. Gegeoğlu, "Gerçekten bir önceki dönemde, bu dönemde de kıymetli vekilim. Burada bizim kararlarımızın yüzde doksan beşi, daha fazla oranda oy birliğiyle çıkıyor. Biz de bunu önemsiyoruz. Ortak akıl ve birlikte hareket ediyor olmak gerçekten kıymetli. Edirne, doğasıyla ve tarihiyle hakikaten kıymetli bir şehir. O yüzden daha iyi yerlerde, özellikle kırsalda, daha iyi bir noktaya getirebilmek adına hızlı koşmamız lazım. Beraber koşmamız lazım. O yüzden çok teşekkür ediyoruz değerli sözleriniz için," ifadelerini kullandı.

Mert Hamarat

banner8
Haberler