BELEDİYE İŞÇİSİNE 35 BİN

Edirne Belediyesi'nde görev yapan işçilerin maaşı Temmuz ayından geçerli olmak üzere 35 bin TL'ye yükseltildi.

Edirne Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol imza törenine katıldı. Gencan Akın ile birlikte DİSK Genel İş Sendikası adına şube başkanı Seçkin Hassali, Personel A.Ş adına Semih Çınar ve Ergene A.Ş adına Refik Şahin, ek maaş protokolüne imza attı.

BAŞKAN "SÖZÜMÜZÜ  TUTTUK"

Protokol imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, seçim öncesinde verdikleri sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Gencan Akın, her zaman emekçinin yanında olacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Edirne Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası Edirne Şubesi arasındaki İşçi Maaşları Ek Protokolümüzü imzaladık. Seçim sürecinde yürüttüğümüz mücadeleye, 1 Nisan itibariyle de devam ederek artan  maliyetlere karşı çalışanlarımızı ezdirmiyoruz. Sözümüzü tutmanın haklı gururunu yaşıyor, Temmuz ayından geçerli olmak üzere en düşük belediye personeli maaşımızı net 35 bin TL olarak belirledik. Tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler