BAŞKAN GENCAN AKIN, HALKLA BİR ARADA

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Yıldırım Beyazid Mahallesi ve Yıldırım Hacısarraf Mahallleleri'ne giden Başkan Gencan Akın, muhtar Rıza Ürütükçü ve Fuat Tab.akpehlivan ile birlikte kahvehanede çay içerek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Gencan Akın, mahalle halkının belediyeden beklentileri hakkında bilgiler aldı.

SU KUYUSU YENİLENECEK

Yıldırım Bayezid Mahallesi'nde bulunan ve uzun süreden beri kullanılmayan su kuyusunun yenileneceğini belirten Başkan Gencan Akın, ayrıca kamelya yapılarak dinlenme alanıda oluşturacaklarını ifade etti.

Vatandaşlardan gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini, daha güzel bir kent için çalıştıklarını kaydeden Başkan Gencan Akın şöyle dedi:

"Yıldırım Bayezid Mahallesi’nde yer alan ve uzun yıllardır faal olarak kullanılmayan su kuyusunun bulunduğu bölgeyi yeniliyoruz. Buraya kamelya ve oturma alanı kurarak mahallelerimize keyifle vakit geçirebilecekleri bir dinlenme alanı planladık.Yıldırım Bayezid Mahalle Muhtarımız Fuat Tabakpehlivan ve Yıldırım Hacısarraf Mahalle Muhtarımız Rıza Ürütükçü ile birlikte Yıldırım Beyazid Mahallesi’nde bulunan kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet ettik.Dileklerini ve şikayetlerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulma konusunda atabileceğimiz adımlarımızı değerlendirdik. Tüm geri bildirimlerinizi dikkate alıyor, etkin çözümler geliştirmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler