ZEYBEK, BAŞPEHLİVANLIK KUPASIYLA BAŞKANA GİTTİ

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, 663.Tarihi Kırkpınar Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'i makamında ağırladı.

662 ve 663. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 2 kez Başpehlivan olan ve gelecek yıl 3. kez kazanmayı kendine hedef edinen Antalyalı Başpehlivan Yusuf Can Zeybek ile bir araya gelen Başkan Gencan Akın,başpehlivanı bir kez daha yürekten kutladığını söyledi.

BAŞKAN GENCAN AKIN "SÖZÜNÜ TUTTUN"

Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, Başpehlivan Zeybek'in geçtiğimiz Perşembe günü kendisini ziyaret ettiğini ve "Pazartesi kupamla geçeceğim" dediğini belirterek, "sözünü tuttun. Canı gönülden kutluyorum" dedi.

Başkan Gencan Akın, Kırkpınar'ın iyi geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Perşembe günü ziyaret etmiştin ve bana demiştin ki, 'Pazartesi günü buraya kupamla beraber geleceğim.' Gerçekten de öyle oldu. Tekrar tebrik ediyorum. Geçen bir mücadelenin sonucunda başpehlivan olarak bu sene üst üste yine Başpehlivan olduk. Kendisini çok tebrik ediyorum. Bu sene Kırkpınar Organizasyonumuzu da güzel bir şekilde atlattık, kazasız belasız. Gelen misafirlerimiz ve güreşçilerimiz umarım organizasyonumuzdan memnun kalmışlardır. Dolayısıyla size tekrar hayırlı olsun diyorum".

ZEYBEK "BAŞKANIMIZDAN 3. KEMERİ DE ALACAĞIM"

Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, önümüzdeki yıl yine Başpehlivan olmak için elinden gelen mücadeleyi vereceğini belirterek,"inşallah başkanımız elinden 3. altın kemeri de alacağım. Bu güzel organizasyon için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Önümüzdeki yıl çok daha başarılı olmak için Belediye Başkanı Gencan Akın'a söz veren Başpehlivan Zeybek şöyle devam etti:

"İnşallah seneye üçüncü kemeri alıp ebedi sahibine Antalya'ya götürmeyi arzuluyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Çok yoruldu, çünkü başkanımız çok yoğundu Edirne'de. Çok sıcaktı. Herkese, belediyedeki çalışanlara ve görevlilere çok teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyon geçirdik. Bizi de güzel ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Akşam geç saatlere kadar caddelerde bisikletleriyle beni beklediler ve benimle yürüdüler. Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öpüyorum. Antalya'ya sevgilerimizi, selamlarımızı iletin. Çok sağ olun. Önümüzdeki sene de çok başarılı olacağını düşünüyorum. Böyle bir tarihi anı yaşarsak çok mutlu oluruz. Ayrıca tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten herkes çok yoğun çalıştı. Hepsi bu konuda sahadaydılar, gece gündüz demeden çalıştılar. Siz değerli basın emekçilerine de çok teşekkür ediyorum. En az bizler kadar yoruldunuz, hep yanımızdaydınız. Sağ olun, var olun. Güzel bir organizasyon oldu. Dediğim gibi umarım misafirlerimiz de memnun kalmışlardır. Seneye daha iyisini yapmak üzere hazırlıklarımıza şimdiden başlayacağız. Sizleri de tekrardan tebrik ediyorum. Çok teşekkür ediyorum"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler