TEKDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da vefat eden belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 42 yaşındaki Barış Tekdemir, Eski Cami’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 42 yaşındaki Barış Tekdemir, önceki gün İstanbul'daki özel bir hastanede kalp ameliyatı sırasında yaşamını yitirmişti. Tekdemir’in vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve belediyedeki mesai arkadaşlarını yasa boğdu. 

Barış Tekdemir için Eski Cami’de cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Tekdemir'in ailesi ve yakınları, CHP Edirne Milletvekilleri Ahmet Baran Yazgan, Ediz Ün, Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, meclis üyeleri, mesai arkadaşları ile sevenleri katıldı.

Cenaze namazından önce Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, camii avlusunda Tekdemir'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi ve merhumun annesine sarılırken gözyaşlarını tutamadı.

Barış Tekdemir’in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazını ardından Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN

Vefat eden Belediye çalışanlarından Barış Tekdemir için Edirne Belediyesi önünde  de tören düzenlendi.

Töreni, Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın ile Tekdemir'in ailesi ve yakınları ile çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Başkan törende yaptığı konuşmada,"Edirne Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’müzde görev yapan çalışma arkadaşımız Barış Tekdemir’e, belediye binamız önünde düzenlediğimiz cenaze töreni ile veda ettik. Ardından Eski Camii’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurladık. Genç yaşta kaybettiğimiz güzel yürekli arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Edirne Belediyesi ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Vatandaş Gazetesi ailesi olarak merhum Barış Tekdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler