KIRKPINAR YÜZME YARIŞMASI SONA ERDİ

Türkiye Yüzme Federasyonu ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Kırkpınar Kupası Yüzme Müsabakaları'na ev sahipliği yaptı.

Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen organizasyon, 28-30 Haziran tarihleri arasında 3 gün boyunca yoğun rekabet içinde geçti. Edirne'de düzenlenen Kırkpınar Kupası Yüzme Müsabakalarında  İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'den 20 kulüp ve 430 sporcu katıldı.20 kulüpten 430 sporcu katılım sağladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Dinç, yarışlar hakkında bilgi vererek, “28-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen yarışlarımız dün sona erdi. 3 gün boyunca güzel karşılaşmalar oldu ve çok iyi dereceler alındı. Toplamda 20 kulüp, 430 sporcunun katıldığı organizasyonda bin 575 müsabaka gerçekleştirildi. Katılım gayet iyiydi. Buradan 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılacak olan bütün güreşçilerimize başarılar diliyoruz,” dedi.

Şampiyonanın Kazananları ilk üç sırada başarı elde eden takımlar şöyle:  1. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Edirne Yüzme Eğitim Merkezi Spor Kulübü:3. Edirne DSİ Spor Kulübü

Müsabakalar sona ermesinin ardından  dereceye giren sporcular suya atlayarak kupa sevincini yaşadı.

Mert Hamarat

banner8
Haberler