CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KIRKPINAR DAVETİ

1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 663.Geleneksel Kırkpınar Güreşleri için Edirne Heyeti Ankara'da devlet büyüklerini ziyaret ederek davetiye verirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşme yaptı.

Vali Yunus Sezer, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş ve Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kırmızı dipli mum verilerek, tarihi Kırkpınar Güreşlerine davet edildi. Başkan Gencan Akın, Ankara'da bakanlıklara giderek Kırkpınar için davetiye verdiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettiklerini belirterek şöyle dedi:

 “Edirne Valimiz Yunus Sezer, Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanımız İbrahim Türkiş ve Kırkpınar Ağamız Seyfettin Selim ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Kırkpınar davetiyemizi ve Kırkpınar’ımızın simgesi kırmızı dipli mumumuzu takdim ederek 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenleyeceğimiz 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’mize davetimizi sunduk.”

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler