HACIKÖY’DE BUĞDAYLAR KÜL OLDU

İpsala’ya bağlı Hacı ve Pazardere köyleri arasındaki buğday ekili tarlada çıkan yangında yaklaşık 100 dönüm buğday küle döndü.

İpsala’ya bağlı Hacı ve Pazardere köyleri arasında bulunan, buğday ekili bir tarlada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılırken, görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Keşan ve İpsala’dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri ve köy halkının müdahaleleri ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 100 dönüm buğdayın küle döndüğü belirtilirken, yangının yayılmasında rüzgarın etken olduğu da kaydedildi.

TOKİ'DE ANIZ YANGINI

Bu arada, TOKİ Konutlarının bulunduğu alanın hemen yakınında anız yangını çıktı. Yangın, paniğe neden oldu.

Kurtuluş Mahallesinde bulunan tarlalarda çıkan anız yangını kısa sürede yayıldı. Yaşanan yangını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Büyük bir bölgeyi etkileyen anız yangını neredeyse konutların bulunduğu alanlara kadar ilerledi. Korkutan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınlarla ilgili soruşturma sürüyor.

banner8
Haberler