KEŞAN'DA RÖTARLI BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 9 gün tatil yaparken, Keşan Belediyesi çalışanları izin dönüşü bayramlaşma için bir araya geldi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, belediyenin girişinde izinden dönün belediye çalışanları ile tek tak tokalaşarak bayramlaştı. Özcan, Bayram nedeniyle 9 günlük resmi tatilden dönen personelin çalışmalarının aynı azim ile devam edeceğini söyledi.

Özcan, geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma ile birlik beraberlik mesajı verdiklerini belirterek şöyle devam etti:

" Mesai arkadaşlarımızla geleneksel bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Bayramda olduğu gibi bayram sonrasıda görevimizin başındayız.Belediyemizin birbirinden kıymetli personelleri ile geleneksel bayramlaşma merasimimizi gerçekleştirdik.Kurban Bayramı süresince hemşehrilerimizin mutluluğu için özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bayramdan sonra da aynı kararlılık ve azimle görevimizin başında olmaya devam edeceğiz. İşimize duyduğumuz bağlılık ve sorumluluk bilinciyle, büyük bir aile olarak daha iyiye ve daha güzele ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz".

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler