SAHİLDE YER BULAMAYAN,HAVUZA KOŞTU

9 günlük resmî tatilin son günlerine sayılı günler kala, il genelinde hava sıcaklığının 40 dereceyi bulmasıyla birlikte  yerli ve yabancı turistler plajlara akın etti. Sultaniçe, Erikli, Yayla ve Enez plajları tatilcilerin gözde mekanları oldu. Sahil kenarlarında yer bulamayan turistler ilçelerde bulunan tatil yerlerindeki havuzlara tercih etti. 

Hava sıcaklığının 37 ile 40 dereceye ulaştığı Edirne’de, Kurban Bayramı'nda yerli ve yabancı turistler Sultaniçe, Erikli, Yayla ve Enez plajlarına adeta akın etmişti. Tatilciler, şemsiyelerinin altında oturmayı ve güneşlenmeyi tercih ederken, birçok aile çocuklarıyla birlikte denize girerek serinledi. Çevre illerden gelen tatilciler yoğunluktan şikayetçi oldular.

Edirne'nin kavurucu sıcağında serinlemek isteyenler tatilciler adeta akın etti ve bazı tatilciler güneşlenecek bir yer bulmakta zorlandı . Plajlarda yer bulamayan vatandaşlar ise serinlemek için  havuzlara akın etti. 9 günlük bayram tatilinin bitiminde doğru yoğunluk azalsa da, Edirne’deki plajlar yerli halkın ilk tercihi olmaya devam ediyor.Bayram tatilinin son iki günü yoğunluk olması bekleniyor.

Mert Hamarat

banner8
Haberler