EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

Jandarma tarafından, 3 şüpheliye yönelik  6 ayrı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda birçok uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü  tarafından başlatılan teknik ve fiziki takip çalışmaları ile Uyuşturucu imal ve ticaret suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilerin faaliyetlerini sonlandırmak, şüphelileri suç eşyaları ile birlikte yakalamak amacıyla 3 şüpheliye yönelik olarak 6 ayrı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda; 17460 adet sentetik uyuştucu hap, 2 adet elektronik sigara içinde likit esrar, 35 gram skunk,  1.150 gram skunk maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet Pompalı av tüfeği, 15 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Dosya şüphelisi 5 kişi gözaltına alındı. Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemelerce tutuklanarak cezaevine sevk edildiler.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.

Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler