JANDARMADAN MOTOSİKLET DENETİMİ

Keşan Trafik Jandarması Timleri, olası motosiklet kazalarını önlemek amacıyla trafiğin yoğun olduğu Keşan-Enez yolunda denetimlerine hız verdi.

Keşan Trafik Jandarması Timleri tarafından trafik akışının yoğun olduğu Keşan-Enez yolu yol kontrol noktalarında seyir halinde olan motosiklet sürücüleri Jandarma yol kontrol noktasında durdurarak, kask ve koruyucu ekipmanın kaza anında ölüm ve yaralanma riskini azaltması, motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, trafikte reflektör ve görünürlüğün önemi konularında yol üzeri bilgilendirme ve denetim gerçekleştirerek sürücülerin yolculuklarına güvenle devam etmelerini sağladı.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir. 

Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler