U-16 ERKEKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ!

U-16 Erkekler Türkiye Şampiyonası'nın sona ermesiyle birlikte büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada mücadele eden tüm takımlar ve sporcular büyük bir destek gördü. Mimar Sinan Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte yakın illerden gelen ailelerin tezahüratlarıyla görsel bir şölen yaşandı. Sporculara madalya ve kupa töreniyle ödülleri verildi.

Son Gün Maçları Sonuçları:Antalya Gelişim Spor B 74 - 65 Beşiktaş ,Ege Asist 55 - 66 Fenerbahçe,Tofaş 79 - 64 Galatasaray ,Final: Anadolu Efes 62 - 67 Karşıyaka

U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ERKEKLERDE ŞAMPİYON KARŞIYAKA!

Final müsabakasında Anadolu Efes’i 67-62 mağlup eden Karşıyaka, şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yarı Final karşılaşmaları akabinde final maçının ardından sonuçlar ve sıralamalar belli oldu. İşte sıralamalar:

1. Karşıyaka,2. Anadolu Efes,3. Tofaş,4. Galatasaray,5. Fenerbahçe,6. Ege Asist,7. Antalya Gelişim B,8. Beşiktaş

Bu arada Ödül töreninde Vali Yunus Sezer, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Selim Ak ve Basketbol İl Temsilcisi Gökhan Bilgin, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, takımların madalya ve ödüllerini verdi.

Mert Hamarat

banner8
Haberler