AZİZ YILDIRIM'A CİĞER DOPİNGİ

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı ve bu ay sonunda yapılacak kongrede başkan adaylığını açıklayan iş insanı Aziz Yıldırım'a Edirne'nin meşhur tava ciğerinden ikram edildi.

Fenerbahçe eski başkanı ve aynı zamanda başkan adayı olan Aziz Yıldırım, Edirne’de bir restoranda Fenerbahçelilerle buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda konuşan Aziz Yıldırım, bir dönem için aday olmak istediğini söyledi ve daha sonra akşam yemeğinde ciiğeri tercih etti.

CİĞER İKRAM EDİLDİ

Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Dernek Başkanı Uğurcan İmrak, Aziz Yıldırım için kendi ellerinle ciğer hazırladı.

İmrak'ın hazırladığı ciğerle birlikte çok sevdiği acı Karaağaç biberinden yiyen Aziz Yıldırım, "daha önce böyle bir lezzet tatmamıştım. Edirne'ye iyi ki gelip bu lezzeti tattım. Bundan sonra fırsat buldukça gelip tava ciğer yemek isterim" dedi.

Fenerbehçe Kulübü başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım'ı restoranında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Uğurcan İmrak, "Fenerbahçe'nin efsane başkanını burada görmek benim uçin gurur verici oldu. Kendisine ve ekibine hazırlamış olduğum ciğerlerden ikram ettik. Ciğerimizi beğenmesi ve tekrar gelmek için söz vermesi bizler için ayrı bir sevinç oldu. Başkanımızı her zaman Edirne'mize bekliyoruz" diye konuştu.

YILDIRIM "FENERBAHÇEYİ EL BİRLİĞİYLE DÜZELTELİM"

Bu arada, Aziz Yıldırım taraftarlarla bir araya geldiği toplantıda, kulübü el birliği ile düzelteceklerini, Fenerbahçe'nin şampiyon olması için aday alduğunu belirterek, şunları söyledi:
" Fenerbahçe'nin şampiyon olması için bütün rahatımı bozdum ve aday oldum. Ama şunu gördüm Fenerbahçe rayda giderken vagon başka yere gidiyor. Vagonun gitmesiyle bir daha toparlayamayız. Bakın üç sene kalırlarsa üç sene sonra bir daha orayı bırakmazlar. Onlar devam ederler. Ben sizlere geldim anlattım. Fenerbahçe altın takım. Bu altın takımı genişletmemiz lazım. Kulübümüzü STK olarak güçlü hale getirelim. Siyasetin hepsi biz olmadan hareket etmesin. Ana amacım oydu, maalesef başaramadık. 60 binin üzerinde 70 bine yakın üye var diyorlar. Ama isterim ki bu hepsi halkın yani sizlerin üye olmasıyla sağlansın ama maalesef başka şeyler bulunuyor. Bu da bizi üzüyor. Şunu söylüyorum; bu son dönemeç hepimizin çalışması ve bu işi başarmamız lazım. Ben bir dönem istiyorum. Bir dönemden fazla yapamam. Ama benden sonra üzücü olan şu. Bir aday çıkıyor. İkinci aday yok. Bu çok tehlikeli, zararlı. Siz aranızda yönetim yapın. Bir tane başkan seçin. Paradan korkmayın. Fenerbahçe’nin her zaman parası olur”

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler