SÜLOĞLU VE KEŞAN BAŞKANLARI MAZBATALARINI ALDI

31 Mart Pazar günü yapılan Yerel Seçim'lerden sonra oy sayım işlemleri son buldu ve resmi rakamlar ortaya çıktı. Belediye Başkanlıklarını kazananlar ise mazbatalarını almaya başladı.

Keşan"da 5 yıl aradan sonra seçimi alan CHP'li Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Özcan ile Süloğlu Belediye Başkanlığı'nı bu dönemde kazanan  CHP'li Mehmet Ormankıran ve Belediye Meclis Üyelikleri ile İl Genel Meclisi üyeliklerini kazananlar için mazbata töreni düzenlendi.

Mazbatalarını alan Belediye Başkanları ile İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ilçelerindeki devir teslim törenlerine katıldıktan sonra görevlerine başlayacaklar.

KEŞAN'DAKİ TÖREN

Edirne'nin Keşan ilçesinde Mahalli İdareler Seçimi'nde yüzde 46 oranında oy alan Dr. Mehmet Özcan, 5 yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı oldu.

CHP' li Mehmet Özcan, Keşan Adliye Sarayı'na giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda mazbatasını aldı. Özcan ile birlikte Belediye Meclisi Üyesi ve İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilenler de mazbatalarını aldı. Törene, Özcan'ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda partili de katıldı.

ORMANKIRAN MAZBATASINI ALDI

Bu arada, 31 Mart seçimlerinde Süloğlu ilçesinin mevcut belediye başkanı olan ve partisi CHP tarafından tekrar aday gösterilen Mehmet Ormankıran, seçimi tekrar kazandı.

Ormankıran, kendisiyle birlikte Süloğlu Belediye Meclisi üyelikleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerine seçilenlerle birlikte Edirne Adliye Sarayı'nda bulunan İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Burada düzenlenen törende Hakim Tayyar Zümrüt, Ormankıran ve Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliklerine seçilenlerin mazbatalarını verdi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler