FİLİZ GENCAN AKIN HALKLA BÜTÜNLEŞİYOR

CHP Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, Yerel Seçim'e sayılı günler kala ziyaretlerini sürdürürken, her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılandığını, halkla bütünleşerek sorunların üstesinden gelecekleri söyledi.

Partisinin Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve Meclis üyesi adayları ile birlikte, Edirne'nin en ücra köşesine kadar giderek vatandaşların belediyeden beklentilerini dinleyen, onların sundukları projeleri not alan Gencan Akın, belediyenin kapılarının herkese açık olacağını söyledi. Gencan Akın, Edirne'yi çok iyi bildiğini sorunların üstesinden gelecek ekibe sahip olduğunu bildirdi.

"HER YERDE BİR ANIM VAR"

Fatih ve Kocasinan Mahallelerinde halkla buluşan CHP Belediye Başkan adayı Av.Filiz Gencan Akın, şu açıklamalarda bulundu:

"Benim bu şehrin her sokağında, her mahallesinde bir hikayem bir anım var. Fatih Mahallesi ve Kocasinan Mahallesi benim gençliğimin geçtiği mahalle.

Şehrimizin özgürlükçü, laik, eşitlikçi kadınlarıyla, gençleriyle; halkımızla Mega Park'ta coşkulu bir buluşma gerçekleştirdik.

Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeden güç alıyor, onların ışıl ışıl geleceği için çalışıyoruz.

Biz Edirne'yiz. Biz Cumhuriyet'iz. Biz Atatürk'ün evlatlarıyız. Biz birlikte çok güçlüyüz"

DSİ'YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve Belediye Meclis Üyeleri ile DSİ 11. Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Filiz Gencan Akın, göreve hamlesi halinde tüm kurumlarla ilişkileri güçlendireceklerini söyledi. Filiz Gencan Akın şöyle dedi:

"Misafirperverliği için DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök’e teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Bizim dönemimizde kurumlar arası iş birliğimizi güçlendirerek Edirne'mize hep birlikte hizmet edeceğimize inancım tam"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler