"BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik son hız devam ederken, seçimin iddialı isimlerinden CHP Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, Edirne belediyesindeki birimleri ziyaret ederek, görev yapan çalışanlarla görüşüp sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve CHP'li Meclis üyeleri ile birlikte hareket eden Filiz Gencan Akın, belediyeye bağlı birimlere gitti.

Gencan Akın ve beraberindekiler, Belediye Özel Kalem Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Personel A.Ş. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Birimi, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Gencan Akın, birimlerde görev yapan personelle sohbet ederek onlarla fikir alışverişinde bulundu.

"BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

Edirne'nin geleceğini birlikte inşa edeceği belediye çalışanlarını ziyaret etmekten son derece memnun olduğunu belirten CHP Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, birlikte çok güçlü olduklarını söyledi.

Gencan Akın şöyle dedi:

"Belediyemizin tüm birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldik. Şüphesiz ki Edirnemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Güzel kentimiz Edirne için çalışacağız. Birlikte başaracağız. Hedefimiz daha modern bir Edirne'yi inşa etmek. Bizler birlikte son derece güçlüyüz"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler