FİLİZ GENCAN AKIN KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek, Kadın Kolları üyesi bayanlarla toplantı yapıp fikir alışverişinde bulundu.

31 Mart’ta ki seçimlere kadar seheda yapacakları çalışmaları kadınlarla birlikte değerlendiren Gencan Akın, "Her zaman söylediğim gibi bir çok güçlü bir aileyiz. Bu güçlü aile ile sahadayız. Saha çalışmalarımızda kadınlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Vatandaş çok ciddi bir geçim sıkıntısı çekiyor. Biz geçim sıkıntısını önlemek için sosyal belediyecilikte neler yapacağımızı anlatıyoruz. Gerçekçi projelerimizi ortaya koyuyoruz" dedi.

"GENEL BAŞKANDAN SELAM VAR"

Bütün adaylarla güçlü bir şekilde sahada çalışacaklarını ve kazanacaklarını ifade eden Gencan Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını getirdiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Süreçle ilgili kendilerine bilgilendirme yaptık. Biz geniş zamanda sohbet etme fırsatı bulduk. Edirne ile ilgili onunda ubutları çok yüksek. Edirne’deki gelişmelerden gayet memnun. Hep beraber yolumuza devam ediyoruz. İşbirliklerimiz çok güçlü bir şekilde devam ediyor. Ekrem İmamoğlu’nun ekibiyle de görüşme gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sahada çalışmalarımıza destek olacaklar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler