TKP’Lİ GEBEŞ "EDİRNE RANT KAPISI DEĞİL"

Türkiye Kominist Partisi (TKP) Edirne Belediye Başkan adayı Emre Gebeş, 31 Mart’taki seçimlere var güçleriyle çalıştıklarını, Edirne"yi rant kapısı olmaktan çıkarmak istediklerini söyledi.

31 Mart’ta ülkenin zübük siyasetçilerden kurtulacağını, Edirne’yi de rant kapısı olmaktan kurtaracaklarını belirtirken, kenti halkan yararına çalışacak belediyeye kavuşturacaklarını iddia etti. Gebeş, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Edirne yıllardır süre gelen altyapı problemleri, sahiplerini zengin ederken halkı sürekli olarak mağdur ederek fahiş fiyatlarla zaten artık zorlukla geçinen Edirne halkına uygun ETUS’u ve şehrin zenginleri için kontrolsüzce imara açılan tarım arazileri ile ne muhalefeti, ne hükümeti tarafından semirilecek para dışında umursamayan bir şehir. Onlar rantı paylaşabilmek için birbirine girsin, Edirne halkı bundan fazlasını kominist belediyeciliği hak ediyor. Edirne halkı hangi araziyi hangi belediye işletmesini kime ne şartlarda satarsam benim cebime daha fazla para girenin hesabını yapan değil, kamucu, katılımcı ve bilimsel şekilde çalışacak, kendi cebinin yararına değil, halkın yararına çalışacak bir belediyecilik anlayışını hak ediyor"

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler