İNCİ “İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR”

Edirne İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan İnci Genel Kurul toplantılarını yaparak yeni yönetimle start aldıklarını, Edirne için kısa sürede önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

Hakan İnci bir otelde düzenlediği basın toplantısında 18 Şubat’ta yaptıkları genel kurul toplantısında yönetime giren arkadaşlarını tanıttı. İnci, daha sonra Edirne için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, AB projelerine yoğunlaşacaklarını ve istihdama yönelik çalışmalara kısa süre içinde başlayacaklarını ifade etti

İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan İnci, pandemi nedeniyle bir süre stabil kaldıklarının altını çizerken şöyle dedi:

“Pandemi'den sonra kongremizi ertelemiştik. Şimdi genel kurulumuzu yaptık. Öncelikli olarak Üniversitemiz ile işbirliği yapacağız. Biz bugüne kadar ekonomiyle ilgili olarak konuştuk. Ön görülerimizde doğru çıktı. Ekonomide nasıl yanlışlar yapılmış şimdi itiraf ediyorlar. Bu saatten sonra önümüze bakmak zorundayız. Ayrıca şu anda banka faizleri çok yüksek. İnsanlar paralarını faizde tutuyor. Benim tavsiyem ev ve emlak satın alınması. Aldığınız bir evin maddi getirisi daha fazla. Bankadaki para ise değerini kaybediyor”.

EDİRNE ÖNCELİĞİMİZ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere de değinen Hakan İnci, adaylara başarılar diledi. İnci, Edirne’ye hizmet edeceklerin görev başına gelmesini istediğini ifade etti.

Edirne İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan İnci, Edirne’ye katkı sağlayacak yatırımlar için canla başla çalışacaklarını ifade ederek şöyle devem etti:

“Artık seçim var. 5 Nisan’dan sonra gelecek zamlar suratımıza çarpacak. İş insanlarımızın buna son derece hazırlıklı olmaları lazım. Aynı zamanda bu seçimde yarışacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Edirne’ye hizmet edecek insanların göreve gelmesini arzu ediyorum. Biz Edirne’ye nasıl istihdam kazandırırız ona bakıyoruz. Avrupa Birliği projeleri ile Edirne’ye ne yapabiliriz. Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile ciddi olarak hibe kredilerine bakmamız gerekiyor”.

İnci, bu arada kalifiye eleman sıkıntısı çekildiğine dikkat çekerek, ara eleman yetiştirilmesi konusunda da çalışacaklarını bildirdi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler